Tuiskus Sportskolor

Tuisku tar dig djupare in i vinter sport världen!

Tuiskus vinter sportskola

Tuiskus Latukone

Tuiskus Mäkikotka

Tuiskus Amppari

Tuiskus vinter sportskola

Tuisku inspirerar på ett mångsidigt och roligt sätt att pröva på skidskytte, backhoppning och längdåkning med en fyra gångers prova-på produkt.

Tuiskus vinter sportskola består av fyra stycken en och en halv timmes träningspass i längdåkningens, backhoppningens, skidskyttes och skidcrossens värld. Varje gång övar vi grenöverskridande färdigheter med barn och utvecklar olika egenskaper –  kvalitet, mångsidighet och skoj genom att betona samarbetet och säkerhet.

Tuiskus Sportskolor – Latukone, Mäkikotka och Amppari

Tuiskus Sportskola-produkten består av längdåkningens, skidskyttes och backhoppningens produktpaket och med hjälp av dem är det lätt för föreningar att utveckla sin sportskolverksamhet.

Sportskolorna är roliga och mångsidiga, där man både beaktar utveckling av barnens motoriska grundfärdigheter samt grenskicklighet. Varje sportskola består av 20 gånger,  varefter barnen behärskar grenens basfärdigheter på ett mångsidigt sätt.

Tuiskus Sportskolor lockar också föräldrarna in i Snösportvärlden.

Bekanta dig med sportskolorna genom att klicka Läs mer och skola upp nästa Glänsande Latukone, Modiga Mäkikotka eller Träffsäkra Amppari!