Tuiskun Lajikoulut

Tuisku vie sinut syvemmälle lumilajien saloihin!

Tuiskun Lumilajikoulu

Tuiskun Latukone

Tuiskun Mäkikotka

Tuiskun Amppari

Tuiskun Lumilajikoulu

Tuisku innostaa monipuolisella ja hauskalla otteella kokeilemaan ampumahiihtoa, mäkihyppyä ja maastohiihtoa neljän kerran kokeilutuotteella.

Tuiskun lumilajikoulu koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, maastohiihdon, mäkihypyn, ampumahiihdon ja suksicrossin maailmassa. Jokaisella kerralla harjoittelemme lasten kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme eri ominaisuuksia – laadukkuutta, monipuolisuutta, hauskuutta, yhdessä tekemistä ja turvallisuutta korostaen.

Tuiskun Lajikoulut – Latukone, Mäkikotka ja Amppari

Tuiskun Lajikoulu -tuote, koostuu maastohiihdon, ampumahiihdon ja mäkihypyn tuotepaketeista, joiden avulla seurojen on helppo kehittää lajikoulutoimintaansa.

Lajikoulut ovat hauskoja ja monipuolisia, niissä on otettu huomioon lasten motoristen perustaitojen kehittyminen sekä lajien taito-ominaisuuksien oppiminen. Jokainen lajikoulu koostuu 10 kerrasta, jonka jälkeen lapset hallitsevat monipuolisesti lajin perustaidot.

Tuiskun Lajikoulut tempaavat myös vanhemmat mukaan lumilajien maailmaan.

Tutustu lajikouluihin klikkaamalla Lue Lisää  ja kouluta seuraava Timanttinen Latukone, Rohkea Mäkikotka tai Tarkka Amppari!