Tuiskun Lajikoulut

Tuisku vie sinut syvemmälle lumilajien saloihin!

Tuiskun Lumilajikoulu

Tuiskun Mäkikotka

Tuiskun Latukone

Tuiskun Amppari

Tuiskun Lumitykki

Tuiskun Skabailut

Tuiskun lumilajikoulujen tuoteperhe

Tuiskun lajikoulujen tuoteperhe tarjoaa seuroille valmiita hiihtokoulukonsepteja. Koulut innostavat monipuolisella ja hauskalla tavalla lapsia, nuoria ja perheitä lumilajien maailmaan. Kaikissa lajikouluissa on otettu huomioon lasten motoristen perustaitojen kehittyminen sekä lajien taito-ominaisuuksien oppiminen.

Tuiskun Lumilajikoulussa pääset neljän kerran aikana tutustumaan ampumahiihtoon, mäkihyppyyn, maastohiihtoon sekä suksicrossiin. Tämän hiihtokoulun jälkeen on oivallista jatkaa Tuiskun Lajikouluihin, joissa jokaisessa keskitytään tietyn lumilajin maailmaan; Latukone = maastohiihto, Mäkikotka = mäkihyppy ja yhdistetty sekä Amppari = ampumahiihto.

Kymppivuotiaille on myös oma maastohiihdon lajikoulu – Tuiskun Lumitykki, jossa pureudutaan tarkemmin lajiominaisuuksiin ja valmistaudutaan Hopeasompa-ryhmiin.

Lumilajien parissa liikkuessa on hyvä muistaa pienet kisailut ja niiden tuomat elämykset. Tähän on avuksi Tuiskun Skabailut, joka sisältää kuusi erilaista skabailua osallistaen kaikki innokkaat mukaan kisailujen maailmaan.

Tutustu lajikouluihin klikkaamalla Lue Lisää!

Tuiskun lajikoulujen kalenteri

Tuiskun kouluja on käynnissä tälläkin hetkellä ympäri Suomea! Ilmoitamme täällä Tuiskun kouluista, joten seuraathan ahkerasti sivua.

Jos seurassasi alkaa Tuiskun koulu ja haluat, että kerromme siitä, otathan yhteyttä: sanni.koivuranta@hiihtoliitto.fi

Tuiskun koulu Aloitusajankohta Seura Lisätiedot
Tuiskun Latukone 31.8.2021 Hollolan Urheilijat https://hu46.fi/hiihto/tuiskun-latukone-koulu-hiihtokoulu/
Tuiskun Latukone 13.9.2021 Ski Jyväskylä Tiina Pöytäniemi, toimisto@skijyvaskyla.fi, 040 1525722
Tuiskun Latukone 7.10.2021 Tampereen Pyrintö Pasi Rajala, 040 5464925