Lumilajeja opettajille

Lumilajeja opettajille tuoteperhe innostaa opettajia hauskojen lumiliikuntatuntien pitämiseen. Valmiiden tuntisuunnitelmien, videoiden ja oppaiden avulla jokaisen opettajan on helppo toteuttaa monipuolisia lumiliikuntatunteja melkein missä vain. Opettajille on myös tilattavissa koulutusta, jonka aikana tutustutaan tarkemmin lumirakentamiseen, viedään lumiliikuntatunnit koulujen pihoihin ja innostutaan itse lumesta.

Monipuolista liikuntataitojen oppimista

Innostavaa, kehittävää, monipuolista liikuntataitojen oppimista lumella uuden opetussuunnitelman mukaisesti. Tuiskun Liikkari liikuttaa varhaiskasvatuspuolella ja Lumilajeja Opettajille peruskoulun puolella. Lumilajeissa opitaan maastohiihtoa, mäkihyppyä, ampumahiihtoa sekä taituruutta suksicrossin avulla. Molempien tuotteiden materiaalit on suunniteltu ikäryhmien ja taitotasojen mukaisesti – näiden tuotteiden avulla opettajat onnistuvat varmasti.

Koulutukset 2021-2022

Rovaniemi 24.11.2021 klo 15-18 / Ounasvaaran hiihtostadion

Verkkokoulutus 18.1.2022 klo 15-16.30 / Zoom, maksuton ILMOITTAUDU 

Tampere 2.2.2022 klo 15-19, hinta 30€ ILMOITTAUDU
HUOM! Koulutus järjestetään samana päivänä kahdessa osassa:
Sisätiloja välttääksemme koulutuksen teoriaosuus järjestetään etäkoulutuksena klo 15-16 ja käytännön harjoittelu järjestetään ulkona Kaupin urheilupuistossa klo 17-19.

Helsingin Olympiastadion (alakoulujen opettajille) 15.2.2022 klo 15-19, hinta 30€ ILMOITTAUDU
HUOM! Koulutus järjestetään samana päivänä kahdessa osassa:
Sisätiloja välttääksemme koulutuksen teoriaosuus järjestetään etäkoulutuksena klo 15-16 ja käytännön harjoittelu järjestetään ulkona Olympiastadionin pohjoispäädyssä klo 17-19.

Helsingin Olympiastadion (yläkoulujen ja toisen asteen opettajille) 16.2.2022 klo 15-19, hinta 30€ ILMOITTAUDU
HUOM! Koulutus järjestetään samana päivänä kahdessa osassa:
Sisätiloja välttääksemme koulutuksen teoriaosuus järjestetään etäkoulutuksena klo 15-16 ja käytännön harjoittelu järjestetään ulkona Olympiastadionin pohjoispäädyssä klo 17-19.

 

Lähikoulutusten osallistumishinta sisältää koulutuksen ja koulutusmateriaalit. Lisäksi jokainen osallistuja saa käyttöönsä valmiit ohjauskortit liikuntatunnille.

Kolmetuntisen koulutuksen aikana käymme läpi hiihdon opettamiseen liittyvää ideologiaamme Lumilajit Liikuttavat -konseptin hengessä sekä pääsemme itsekin rakentamaan suorituspaikkoja sekä temppuilemaan lumella. Koulutus tarjoaa uusia ideoita hiihtotuntien järjestämiseen ja antaa valmiuden järjestää oppitunteja hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla.

Koulutus on suunnattu kaikille hiihtoa ja lumilajeja kouluissa opettaville henkilöille ja se soveltuu sekä luokanopettajille, että yläkoulujen ja toisen asteen liikunnanopettajille. Osallistujat tarvitsevat mukaansa omat hiihtovälineet (mieluiten vapaan hiihtotavan, mutta pertsallakin pärjää) sekä säänmukaisen, liikuntaan soveltuvan varustuksen.

Koulutukset ovat ilmaisia Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat LIITO ry:n jäsenille. Etuhinnan saa ilmoittautumisen yhteydessä koodilla LIITO10

Lumilajeja Opettajille -kokonaisuus sisältää

 • Koulutuksen ja materiaalit opettajille
 • Leikkejä ja pelejä liikuntatunnille
 • Tuntisuunnitelmia eritasoisille oppilaille
 • Tukimateriaaleja:
  •  60 suksitaituruusvideot
  • Leikit, pelit ja viestit -oppaan
  • Värityskuvia

Tuiskun Liikkari  -kokonaisuus sisältää

 • Ohjaajan oppaan
 • 20 tuntisuunnitelmaa, 12 lumelle ja 8 kuivalle maalle
 • Kotitehtävävihkon painokelpoisen version
 • Diplomin painokelpoisen version

Käy tutustumassa Tuiskun Liikkariin, suksitaituruusvideoihin ja muihin tukimateriaaleihin alla olevien linkkien kautta.

Tiedustele koulutusta