Tuiskun Liikkari

Tuiskun Liikkari on 5-6 -vuotiaille suunnattua ohjattua toimintaa, jonka sisällössä on huomioitu lasten ikätason mukainen kehitys. Liikkari koostuu ohjaajan käsikirjasta, 20 tuntisuunnitelmasta ja kotitehtävävihkosta, joiden avulla lapsia ja perheitä innostetaan ja inspiroidaan lumiliikunnan pariin niin lumella kuin sulalla maalla.

Tavoitteet

 • Motoristen perustaitojen opettaminen
 • Vanhempien osallistaminen
 • Tietysti liikuntaan innostaminen

Materiaalit

Tuiskun Liikkari näyttää tältä.

Seuroille

Tuiskun Liikkarin avulla seurat, joiden ohjaajat ovat käyneet Olympiakomitean Liikuntaleikkikoulu -koulutuksen, voivat tarjota pienille lapsille sekä varhaiskasvatuspuolelle inspiroivia ja monipuolisia lumiliikuntatunteja.

Ohjaajan opas antaa vinkkejä ohjaamisen tueksi, kertoo miten Liikkarin ohjaaminen tapahtuu käytännössä, sekä pohtii kasvatustavoitteita ja vanhempien osallistamisen keinoja. Tuiskun Liikkarin tuntisuunnitelmat toistavat jokainen selkeää rakennetta, mikä luo turvallisuutta ja tuttuuden tunnetta lapsille. Joka neljäs tunti pidetään yhdessä vanhempien kanssa.

Tuiskun Liikkarissa lapsilla on oma kotitehtävävihko, jonka tehtäviä tehdään kotona yhdessä kavereiden, sisarusten ja aikuisten kanssa. Suoritetuista tehtävistä saa merkinnän vihkoonsa.

Verkkomateriaalipaketti sisältää

 • ohjaajan oppaan
 • 20 tuntisuunnitelmaa: 12 lumelle, 8 kuivalle maalle
 • kotitehtävävihkon painokelpoinen versio
 • diplomin painokelpoinen versio

Tilaa tästä

  Tilausohjeet

  Tuiskun Liikkari on sidottu Olympiakomitean tuottamaan Liikuntaleikkikoulu -koulutukseen. Koulutuksen käynyt on oikeutettu tilamaan itselleen Tuiskun Liikkari -verkkomateriaalipaketti 10€ hintaan.
  Tilaukset ja lisätietoja info@lumilajitliikuttavat.fi