Tuiskun Skabailut

Tuiskun Skabailut vie lapset ja nuoret kilpailuiden maailmaan innostavasti ja monia taitoja kehittäen. Tuiskun Skabailut koostuu kuudesta erilaisesta kilpailusta, joiden parissa skabaillaan mm. ketteryydestä, tarkkuudesta, nokkeluudesta, nopeudesta ja keskittymisestä. Skabailut kehittävät erinomaisesti lasten ja nuorten motorisia taitoja hauskojen kisailujen kautta sekä tuovat uusia näkökulmia lumilajikilpailuihin.

Kilpailemisen hyödyt ja siitä opitut taidot

Skabailuja suunnitellessa on pohdittu keskeisesti kysymyksiä; miksi lasten ja nuorten tulisi kilpailla, mitä hyötyä kilpailemisesta on ja mitä taitoja kilpaileminen kehittää.

Näihin asioihin löytyy vastauksia tuotteen ensimmäisestä luvusta. Toisessa ja kolmannessa luvussa kerrotaan skabailujen järjestämisestä, kenelle ne soveltuvat, miten, missä ja millaisella alueella skaboja voi järjestää sekä miten skabailut muuntautuvat esim. koulujen välisiksi kilpailuiksi.

Tuote sisältää inspiroivia kuvia ja karttoja skabailujen rakentamisen tueksi.

Sisältö

Tutustu Tuiskun Skabailujen sisältöön.

Tilaa tästä

  Tilausohjeet

  Tuote on kaikkien tilattavissa tilauslomakkeen avulla. Verkkomateriaalipaketti 3€/tilaaja (sis. Tuiskun Skabailut -oppaan ja diplomipohjan.

  Lisätietoja

  Sandra Sirén
  sandra.siren@hiihtoliitto.fi
  +358 40 6694462