Tuiskun Skabailut

Tuiskun Skabailut vie lapset ja nuoret kilpailuiden maailmaan innostavasti ja monia taitoja kehittäen. Tuiskun Skabailut koostuu kuudesta erilaisesta kilpailusta, joiden parissa skabaillaan mm. ketteryydestä, tarkkuudesta, nokkeluudesta, nopeudesta ja keskittymisestä. Skabailut kehittävät erinomaisesti lasten ja nuorten motorisia taitoja hauskojen kisailujen kautta sekä tuovat uusia näkökulmia lumilajikilpailuihin.

Kilpailemisen hyödyt ja siitä opitut taidot

Skabailuja suunnitellessa on pohdittu keskeisesti kysymyksiä; miksi lasten ja nuorten tulisi kilpailla, mitä hyötyä kilpailemisesta on ja mitä taitoja kilpaileminen kehittää.

Näihin asioihin löytyy vastauksia tuotteen ensimmäisestä luvusta. Toisessa ja kolmannessa luvussa kerrotaan skabailujen järjestämisestä, kenelle ne soveltuvat, miten, missä ja millaisella alueella skaboja voi järjestää sekä miten skabailut muuntautuvat esim. koulujen välisiksi kilpailuiksi.

Tuote sisältää inspiroivia kuvia ja karttoja skabailujen rakentamisen tueksi.

Sisältö

Tutustu Tuiskun Skabailujen sisältöön.

Seuroille

Tuiskun Latukone-koulun avulla seurat voivat tarjota perheille laadukasta ja monipuolista hiihtokoulu toimintaa.

Ohjaajan opas tukee, opastaa ja antaa vinkkejä ohjaamiseen, tuntisuunnitelmien käyttämiseen, itsearviointiin ja palautteen antamiseen sekä vanhempien osallistamiseen.

Tuntisuunnitelmien rakenne on tehty siten, että joka kolmas tunti kertaa kaksi edellistä tuntia. Jokaiselta kertaustunnilta lapset saavat passiinsa mitalin.

Materiaalipaketti sisältää

 • ohjaajan oppaan
 • 20 tuntisuunnitelmaa; 10 lumelle, 10 kuivalle maalle
 • passit ja kaulanauhat
 • suoritustarrat
 • diplomit

Tuiskun Latukone-koulun materiaalipaketti on seuroille edullinen, ja sen avulla ohjaaminen on hauskaa ja inspiroivaa.

Tilaa tästä

  Lisätietoja

  Kari-Pekka Seppänen
  kari-pekka.seppanen@hiihtoliitto.fi
  +358 44 0806943

  Tilausohjeet

  Tuote on kaikkien tilattavissa tilauslomakkeen avulla. Verkkomateriaalipaketti 3€/tilaaja (sis. Tuiskun Skabailut -oppaan ja diplomipohjan.