Osallistu kilpailuun ja voita olympiavoittaja Sami Jauhojärven vetämä liikuntatunti ja herkulliset eväät koko luokalle!

Kilpailuun osallistuminen ja säännöt

Lasten Lumipäivät ja Atria järjestävät yhdessä kilpailun, jonka palkintona arvotaan olympiavoittaja Sami Jauhojärven vetämä liikuntatunti ja runsaat eväät koko luokalle. Kilpailuun osallistutaan Lasten Lumipäivien sivuilla lähettämällä joko kuva tai video suksitemppuilusta perusteluineen. Liikuntatunti pidetään keväällä erikseen sovittuna ajankohtana.

Säännöt:

Kilpailun järjestää Atria. Kilpailu järjestetään ajalla 14.1.2021-15.3.2021. Kilpailuun voi osallistua Lasten Lumipäivien sivulla siihen tarkoitetussa osiossa. Kilpailuun osallistutaan lähettämällä joko kuva tai video suksitemppuilusta. Kukin luokka saa osallistua kilpailuun vain kerran.

Palkinto arvotaan viikolla 11  ja voittajalle ilmoitetaan viimeistään 22.3.2021 mennessä. Eväiden arvo on noin 200€. Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä maksaa palkinnosta lakisääteisen arpajaisveron.

Kilpailu tapahtuu Lasten Lumipäivien nettisivuilla. Järjestäjä vastaa kilpailun sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä.

Osallistuminen edellyttää näiden ehtojen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeudet sääntömuutoksiin. Sääntöjen soveltamiseen tai tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Sallittu kuvamuoto: jpg
Sallitut videomuodot: mov & mp4

Huom. Jos kuvan/videon lähettämisessä on ongelmia olethan yhteydessä: jenni.ahonen@hiihtoliitto.fi

Osallistu


    Lisätietoja

    Jenni Ahonen
    jenni.ahonen@hiihtoliitto.fi