Kahdeksas Lasten Lumipäivät -kiertue käynnistyi – Ounasvaaralla iloittiin tapahtumasta

Ounasvaaran Lasten Lumipäivät -tapahtuma on nyt onnellisesti purkissa. Tapahtumassa vallitsi hyvä tunnelma ja sääolosuhteetkin suosivat lauantaipäivän viettäjiä. Vaikka paikan päällä oli paljon innokasta väkeä, niin turvallisuus pystyttiin pitämään suunnitellusti etusijalla. Tapahtumavastaava Ilkka Ruotsala Ounasvaaran Hiihtoseurasta olikin tyytyväinen tapahtuman antiin.

”Fiilikset ovat edelleen korkealla onnistuneesta tapahtumasta. Sää suosi tapahtumaa, sillä ulkona oli pari astetta pakkasta ja pilvipoutaa. Tapahtumaan osallistui päivän mittaan likimain 400 henkilöä, joista lasten osuudeksi arvioitiin noin 150. Lukuisista kävijöistä huolimatta tapahtuma saatiin vietyä maaliin turvallisesti toimimalla vastuullisesti koko tapahtuman ajan”, kertoi Ruotsala.

 Tapahtumaan osallistuneet innostuivat lumella liikkumisesta taas aivan uudella tavalla.

 ”Lapsista vähintään puolet oli arkisen seuratoimintamme ulkopuolelta. Tämä oli hieno asia. Tapahtuma osoittautuikin seuralle tärkeäksi, sillä tapahtuma mahdollisti uusien jäsenten, harrastajien ja seuratoimijoiden mukaan saamisen. Palaute tapahtumasta oli positiivista, monien ollessa erityisen tyytyväisiä siihen, että lapsiperheille on tehty mahdolliseksi osallistua liikunnalliseen ulkotapahtumaan myös näin poikkeusaikana. Eräs lapsi totesikin tapahtuman olleen hänen elämänsä paras päivä ja toinen totesi tulevansa tapahtumaan myös ensi vuonna”, myhäili Ruotsala.

 Ounasvaaran tapahtuma oli Lasten Lumipäivät -kiertueen ainokainen ennen vuodenvaihdetta. Kiertue jatkuu ryminällä alkuvuodesta, kun kiertue saapuu Pöytyälle tammikuun puolessa välissä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Hyvinkään oli tarkoitus järjestää seuraavat Lasten Lumipäivät, mutta tapahtuma päätettiin perua vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Vaikka seuraava tapahtuma onkin vasta reilu kuukauden päästä, niin ladulla kannattaa olla tarkkana, koska ikinä ei voi tietää törmääkö Tuiskuun sattumalta.

Haluamme vielä kerran kiittää Ounasvaaran Hiihtoseuraa hienosta tapahtumasta. Lisäksi kiitoksemme kohdistuu myös mahtaviin yhteistyökumppaneihin Atriaan, Audiin, Europcariin ja POWiin, jotka ovat mukanamme mahdollistamassa Lasten Lumipäivät -kiertuetta.

Nähdään taas ensi vuonna!

Kiertuekalenteri