Lasten Lumipäivät -kiertue käynnistyy ensi viikolla Ounasvaaralla!

Lasten Lumipäivät saa hienon startin, kun kiertue saapuu Ounasvaaralle ensi lauantaina 28. marraskuuta. Ounasvaaran tapahtuma on kiertueen ainokainen ennen vuodenvaihdetta, joten odotukset tapahtumalle ovat luonnostaankin suuret.  Sääennusteet ovat lupailleet erinomaisia lumiolosuhteita Rovaniemelle. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Lasten Lumipäivien kiertue on osa Suomen Hiihtoliiton Lumilajit Liikuttavat kokonaisuutta, jonka tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan ja temppuilemaan suksilla monipuolisesti uusin tavoin. Lajeista mukana ovat hiihto, mäkihyppy, suksicross sekä ampumahiihto. Kiertueen mahdollistajana toimivat pitkäaikaiset yhteistyökumppanit Atria, Europcar, Audi ja Protect Our Winters.

Ounasvaaran tapahtuman järjestää Ounasvaaran Hiihtoseura, joka on vahvasti mukana Snowember -tapahtumakuukaudessa, johon myös Lasten Lumipäivät -tapahtuma nivoutuu. Paikan päällä päästään nauttimaan lumilajien ohella Salomonin hiihtovälinetestauksesta ja Kamapörssin tarjonnasta.

”Tänään talvi tuli toistamiseen Rovaniemelle, se antaa valoa ja riemua pitkän harmaan ja leudon sääjakson jälkeen. Rovaniemi on talviurheilukaupunki ja lumilajit ovat säilyttäneet vahvan aseman osana urheilulajiemme kirjoa.  Ounasvaaran Hiihtoseurassa ollaan innoissaan tapahtumasta, muuten niin haastavien aikojen keskellä. Haluamme tarjota mielekkään, liikunnallisen sekä turvallisen tapahtuman paikkakuntamme lapsiperheille ja sitä kautta myös viestiä yleisestikin seuratoiminnan tärkeydestä ja tarpeellisuudesta. Lasten lumipäivät ovat haluttu tapahtuma myös vapaaehtoisten keskuudessa. Toivomme teidän viihtyvän kanssamme lumilajien parissa” julistaa Ounasvaaran Hiihtoseuran tapahtumavastaava Ilkka Ruotsala.

Lasten Lumipäivien kiertuekoordinaattori Samuli Jurvelin odottaa myös riemulla kiertueen alkamista.

”Odotan innolla tulevia kiertuetapahtumia. On ollut mahtavaa päästä hienoon järjestäjäporukkaan mukaan. Erittäin siistiä on ollut nähdä, kuinka paljon paikkakuntia on lähtenyt kiertueelle mukaan. Tämä motivoi minua entisestään tekemään kaikkeni lumisen ilosanoman levittämiseksi. Yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa onnistumme luomaan talven hauskimman kiertueen turvallisesti”, kertoo Jurvelin.

 

Lasten Lumipäivät viikko 48

La 28.11 Ounasvaaran hiihtostadion, Rovaniemi

 

Kiertuekalenteri

Kiertuekoordinaattori Samuli Jurvelin, samuli.jurvelin@hiihtoliitto.fi, +358 40 8234 512

Seuraa Lasten Lumipäiviä somessa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissa

#LumilajitLiikuttavat
#LastenLumipäivät
#TuiskuSeikkailee