Lasten Lumipäivien kiertue 21 paikkakunnalla – kouluilmoittautumiset nyt auki!

Lasten Lumipäivien yhdeksättä kertaa järjestettävä kiertue tuo jälleen lumen ja liikunnan riemua kouluille ja perheille. Kiertue pitää sisällään tällä kaudella 21 paikkakuntaa, joista uusina mukana ovat Iisalmi ja Viitasaari. Maaliskuussa Lumipäiviä vietetään toista kertaa Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa.

Yhteistyössä seurojen kanssa järjestettävät Lasten Lumipäivät koostuvat päiväsaikaan alakoululaisille järjestettävästä tapahtumasta sekä ilta- tai viikonloppuriehasta, joka on avoin koko perheelle. Osassa tapahtumista järjestetään pelkästään perhetapahtuma.

Lumipäivillä on erilaisia aktiviteettirasteja, joissa lapset ja nuoret pääsevät testaamaan omia taitojaan hauskalla ja innostavalla tavalla pientä haastetta unohtamatta.

Rastipisteitä tapahtumissa on neljä: suksicross, mäkihyppy, tarkkuus sekä lumipelit. Liikkumisen jälkeen oppilaille tarjoillaan välipala.

Lasten Lumipäivistä muutaman vuoden tauon jälkeen vastaava Henri Pelkonen on innoissaan tulevasta kiertueesta.

– Lasten Lumipäivät on mahtava konsepti ja on ilo palata mukaan remmiin. Starttasimme kiertueen jo pienimuotoisesti Ruka Nordicin yhteydessä, mutta isoon vauhtiin pääsemme tammikuussa. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kiertueen kumppaneille Pihlajalinnalle, Audille, S-Pankille ja Daikinille, jotka mahdollistavat kiertueen toteutumisen, Pelkonen kiittää.

Helsingissä 4.–22.3. järjestettävässä Helsinki Ski Weeks -tapahtumassa Lasten Lumipäivät on tärkeänä osana. Olympiastadionilla hiihdetään maaliskuussa varmasti, sillä säilölumen avulla taataan kuukauden ajaksi huippuolosuhteet.

Katso Lasten Lumipäivien kiertuekalenteri ja ilmoita koulusi mukaan täältä.