Ski Jyväskylälle Tuisku-koulujen suurin hyöty on niiden ohjaamisen helppous sekä kattavan liikepankin kartuttaminen

Tuisku-materiaalit ovat suhteellisen tuore tuttavuus Ski Jyväskylän valmennusporukalle. Seura hyödynsi Latukone-koulun materiaaleja viime syksyn hiihtokouluissaan, joihin osallistui iloinen, lähes 60 päinen lapsiporukka.

– Ohjaajien palaute viime syksyn hiihtokouluista oli vain positiivista. Valmis materiaalipaketti helpotti heidän työtään paljon, kertoo Ski Jyväskylän valmennuskoordinaattori Milla Tiainen.

Hiihtokouluohjaajia on välillä haastavaa saada rekrytoitua mukaan henkilöiden muiden kiireiden vuoksi. Tuisku-materiaalien etu onkin siinä, ettei tuntien suunnitteluun kulu aikaa. Riittää, että tutustuu materiaaleihin ja vetää treenit ohjeiden mukaan.

– Myös lapset ovat tykänneet treeneistä. Heidän mielestään passit ja tarrat ovat tosi kiva juttu. Lasten kanssa touhutessa pitää tietysti aina muistaa, että joskus aikaa kuluukin joihinkin asioihin suunniteltua enemmän ja sitten täytyy muuttaa suunnitelmaa lennosta.

Jyväskylässä suunnitellaan materiaalihankintaa jälleen syksyn hiihtokouluja ajatellen.

– Parasta ehdottomasti on helppous ja yksinkertaisuus ja siksi suunnitelmissa onkin hyödyntää materiaaleja myös tulevaisuudessa. Myös Tuisku-koulujen kautta tuleva liike- ja harjoitepankki on hyvä lisä valmentajillemme, lisää Milla.

 

Lumilajit Liikuttavat -perheen tuotteisiin kuuluvia Tuisku-materiaaleja löytyy sekä talvi- että kesäharjoitteluun. Tutustu Tuisku-materiaaleihin lataamalla kesäpakettien kaksi ensimmäistä tuntisuunnitelmaa tästä.

Hiihtokouluille: Tuiskun Latukone 1
Hiihtkouluille: Tuiskun Latukone 2
Mäkikouluille: Tuiskun Mäkikotka 1
Mäkikouluille: Tuiskun Mäkikotka 2