Atria ravitsee Lasten Lumipäivät -kiertueen nuoret suksisankarit!

Voiko tapahtuma olla tapahtuma, jos siellä ei tarjoilla makkaraa? Tämän kiertue kohdalla ei ainakaan voi. Kiertueen kotoisin paikka löytyy nimittäin makkarantuoksuisesta Atrian nimikkoteltasta, jossa ruuantuoksu ja puheensorina luovat lämpimän tapahtumatunnelman kylmälläkin kelillä.

Yksi asia on varma: Lasten Lumipäivillä kenenkään ei tarvitse kärsiä energianpuutteesta, sillä Atria tarjoaa maittavat tapahtumaeväät jokaiselle osallistujalle. Useille koululaisille eväshetki on yksi tapahtuman kohokodista ja ”Saako toisen makkaran?” -kysymys on heittämällä yksi tapahtuman kysytyimmistä asioista. Atrian Hiillos -makkara ei ole jättänyt ketään kylmäksi.

Atria Suomi Oy on ollut mahdollistamassa Lasten Lumipäiviä jo vuodesta 2017 lähtien. Yhteistyön avulla Atria haluaa tukea lasten ja nuorten liikuntaharrastenuisuutta.

”Haluamme kannustaa lapsia ja nuoria terveelliseen elämään ja antaa mahdollisuuden löytää oma, itselle tärkeä liikuntaharrastus. Olemme tukemassa Lasten Lumipäiviä, koska konsepti tarjoaa lapsille laajalti mahdollisuuksia kokeilla uusia talviurheilulajeja ympäri Suomen.” kertoo Atria Suomen markkinointijohtaja Sanna Päällysaho.

Kiertueen mahdollistamisen ja konkreettisten makkaralähetysten lisäksi Atria on innostamassa koululaisia koulupäivän aikaiseen suksitemppuiluun vuosittaisen luokkahaasteensa voimin. Tänä vuonna koululuokilla on mahdollisuus voittaa Sami Jauhojärven pitämä liikuntatunti ja runsaat eväät koko luokalle.

Atria on Pohjoismaiden, Viron ja Venäjällä Pietarin alueen johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama, vuonna 1903 perustettu yritys. Olemme tehneet ruokaa ihmisille yli sata vuotta ja haluamme tehdä sitä tulevaisuudessakin. Siksi toimimme maapalloa, ihmisiä ja ruokaa kunnioittaen. Hyvä ruoka – parempi mieli. www.atria.fi