Lasten Lumipäivät -kiertueen loppusuora on tapahtumarikas – Kinnula ja Savitaipale saavat kunnian laittaa kiertueen pakettiin!

Voiko aika todellakin mennä näin nopeasti? Ilmeisesti. Seuraava tapahtumaviikko on nimittäin Lasten Lumipäivät -kiertueen viimeinen tänä talvena. Vanhan viisauden mukaan aika taittuu nopeasti, jos on mielekästä tekemistä – ja niinhän tässä on päässyt käymään. Mutta eipäs sepitellä kiertueen kokonaisannista vielä sen enempää, vaan käännetään katseet ensi viikkoon.

Tapahtumaviikko 11 käynnistyy maanantaina 15.3 Kinnulassa. Huomionarvoista on se, että Kinnulassa tehdään uusi aluevaltaus, sillä Lumipäivät nähdään ihka ensimmäistä kertaa paikkakunnalla. Tapahtuma-alue rakennetaan Kinnulan ulkoilualueen maastoon, jonne odotetaan saapuvan yli 100 paikallista hiihtotähteä. Tapahtuman järjestelyistä vastaa paikallinen hiihtomahti Kinuski Team. Seuran tapahtumavastaava Petri Syrjä on hyvillään Lumipäivien saapumisesta Kinnulaan.

”Odotamme innollamme Lasten Lumipäiviä. Toivotaan, että lapset ottavat tapahtuman vastaan suurella innolla. Toki toiveet kohdistuvat myös hyvään ulkoilukeliin. ”

Kinnulan jälkeen kiertueauto päristelee Savitaipaleelle. Lumipäivät ovat tuttu konsepti paikkakunnalla, joten tapahtumaan kohdistuvat odotukset osataan asettaa jo korkealle. Oppilaat pääsevät suksitemppuilemaan loppuviikosta 18.–19.3 Savitaipaleen liikuntakeskuksen ympäristössä. Tapahtuman läpivedosta huolehtii aiempien vuosien tapaan Europaeuksen koulu. Voimme pienenä juonipaljastuksena kertoa, että Savitaipaleen tapahtuman rastipisteille on kehitelty uutta twistiä.

”Odotukset ovat korkealla. Oppilaat ovat aina tykänneet Lumipäivistä, näin varmasti tänäkin vuonna. Pakkanen ei ennusteen mukaan meitä pelottele, toivottavasti ei myöskään vesisade. Iloista touhuamista, taituruutta, innokkuutta ja tekemisen riemua – siitä on Lumipäivät tehty.” maalailee Savitaipaleen tapahtumavastaava Kirsi Sinkko.

Innolla odotamme, mitä tapahtumat tuovat tullessaan. Ottakaamme kaikki ilo irti kiertueen viimeisestä ikimuistoisesta viikosta!

Viikko 11

15.3 Kinnulan ulkoilualue, Kinnula

18.-19.3 Liikuntakeskus, Savitaipale