Ensi viikolla kiertueella päästään nauttimaan Kuilun montun hulppeista puitteista

Seuraavalla viikolla Lasten Lumipäivät -kiertue vierailee Siilinjärvellä. Vieraspaikkana toimii jo entuudestaan hyvin tuttu Kuilun monttu, joka tarjoaa mahtavat hiihtomaastot Lumipäivien järjestämiseen. Koululaiset pääsevät nauttimaan tapahtuma-alueen tarjonnasta loppuviikosta 11.–12.2. Lumipuitteet ovat sanomattakin kunnossa, mutta tiukat pakkasennusteet pitävät tapahtumatiimiä vielä hellästi varpaillaan. Uskon jo toivon mukaan tapahtuma saadaan kuitenkin järjestettyä, ja näin päästäisiin jakamaan hiihdon riemua paikkakunnalle.

Täyteenbuukattuina aamupäivinä nähdään varmasti hienoja suorituksia suksien päällä. Järjestävän seuran Siilijärven Ponnistuksen tapahtumavastaava Niina Meis toimii roolissaan jo kolmatta vuotta putkeen. Hän ei kuitenkaan näytä minkäänlaisia hyytymisen merkkejä, vaan iloitsee tapahtuman järjestämisestä tänäkin vuonna.

”Lumipäivät ovat aina mukava tapahtuma. Hienoa, että koronan tuomista haasteista huolimatta saadaan Siilinjärvellä Lumipäivät järjestettyä. Parasta tapahtumassa on liikunnan riemu ja lumesta sekä ulkoilusta nauttiminen.”

Kiertuekoordinaattori Samuli Jurvelin komppaa tapahtumavastaavaa.

”On tavattoman mahtavaa, että Lumipäivät saadaan järjestettyä Siilinjärvellä. Kiertue on tähän mennessä edennyt hienosti ja turvallisesti, joten odotukset tällekin tapahtumalle ovat väistämättä suuret. Lisäksi on mahtavaa päästä nauttimaan railakkaasta hiihtotunnelmasta, mitä eittämättä on parina päivänä luvassa.”

Luvassa on siis totuttua talven juhlaa. Ja ai niin! Jos et vielä seuraa Lasten Lumipäivän sosiaalista mediaa, niin tee se viimeistään nyt. Erityisesti Instagramin puolella pääset aistimaan tapahtuman tunnelmia. Nähdään ensi viikolla!

Kiertueen viikko 6

11.-12.2 Kuilun monttu, Siilinjärvi