Keravalla nähdään Lasten Lumipäivät -kiertueen kuudes tapahtuma – ”On mukavaa olla järjestämässä innokkaille osallistujille mahtavaa tapahtumaa!”

Nyt kun lumi on laskeutunut maahan Paraisten onnistuneen tapahtuman jälkeen, on aika siirtää katseet kohti seuraavia koitoksia. Tulevana viikkona Keravalla vietetään kaksipäiväisiä Lasten Lumipäiviä 15.-16.2. Koululaiset pääsevät seikkailemaan suksien kanssa Keinukallion urheilupuistoon, joka tarjoaa tänä vuonna entistä monipuolisemmat tapahtumapuitteet suorastaan mykistävän lumitilanteen vuoksi. Ei tarvitse siis Keravankaan kohdalla soitella meteorologille ja anella lumisten sääennusteiden perään!

Keravan Lasten Lumipäivistä vastaavat paikallinen ylpeys Keravan Urheilijat ja hiihtokoulu.fi. Jälkimmäisen järjestäjätahon tapahtumakoordinaattori Laura Jarva säkenöi ennen tapahtumaa.

”Opettajat ovat viestittäneet, että odottavat lasten kanssa innolla jälleen Lumipäiviä. On mukavaa olla järjestämässä innokkaille osallistujille mahtavaa tapahtumaa.”

Tapahtuma-alueelle on tulossa myös merkittäviä muutoksia viime vuoteen verrattuna. Joku voisi sanoa, että kolmas kerta toden sanoo.

”Mahtavaa kun Lasten Lumipäivät päästään järjestämään Keravalla jo kolmatta kertaa. Lumitilanne on paljon parempi kuin viime vuonna, joten saamme rakennettua loistavan mäkihyppypisteen ja suuremmat suksicross sekä pelialueet kuin viime vuonna”, Jarva kertoo.

Jäämme innolla odottamaan, mitä tuleva tuo. Tulevat tapahtumatunnelmat voi aistia tunnetusti somen puolella.

Viikko 7

15.-16.2. Keinukallion urheilupuisto, Kerava