Europcar on Lasten Lumipäivien kumppani – kiertue liikkuu Europcarin autolla

Yhdistetyn maajoukkueen lisäksi Europcarista tuli Hiihtoliiton lasten ja nuorten projektin yhteistyökumppani vuonna 2018. Vihreä-valkoinen pakettiauto näkyy kiertueella seuraavien kolmen vuoden aikana, kun Europcar on näkyvästi mukana Lasten Lumipäivät -kiertueella. Europcar liikuttaa kiertuetta auton muodossa ympäri Suomen, tällä kaudella 25:llä paikkakunnalla.

”Tulevaisuus on tärkeää, siksi halusimme lähteä mukaan myös Lasten Lumipäivät -kiertueelle, jotta jatkossakin saamme nauttia ikimuistoisia hetkiä suomalaisten urheilijoiden rinnalla kotikatsomoissamme ja toisaalta varmistaa, että kaikki pääsevät kokeilemaan liikkumisen riemuja jo nuorella iällä. Toivon, että he saavat liikunnan kipinän osaksi jokapäiväistä henkistä ja fyysistä hyvinvointia”, hymyilee Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

Auton lisäksi maajoukkueen ja Lasten Lumipäivien yhteinen Europcarin näkyvyyselementti on jo ikoniseen asemaan noussut vihreä mäkihyppykypärä.

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala kiittää Europcaria pitkästä yhdistetyn joukkueen kumppanuudesta. Sopimuksen laajeneminen lasten ja nuorten toimintaa mahdollistamaan on panostusta tulevaisuuteen.

”Europcarin sitoutuminen yhdistettyyn lajina on ihailtavaa. Mennyttä peilaten Europcar on ollut mahdollistamassa yhdistetyn kokonaiskasvua ja nyt sitoutuminen koko olympiadiin on merkittävä tuki joukkueelle. Lisäksi lasten projektin kumppanuus antaa pohjaa tulevaisuuden tähdille päästä mukaan lajeihin ja ehkä myös omalle urheilijan polulle”, toteaa Kulmala.

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 200 autonvuokrauksen ammattilaista. www.europcar.fi