Lasten Lumipäivät -kiertue pysähtyy Tammisaaressa, Keravalla ja Porvoossa

Viikolla 7. Lasten Lumipäivät järjestetään Tammisaaressa, Keravalla sekä Porvoossa. Lasten Lumipäivät on suureen suosioon noussut tapahtuma, jossa lapset pääsevät tutustumaan lumilajeihin erilaisilla rasteilla.

Tammisaaren tapahtuma järjestetään 11.-12.2. ja kaikille avoin iltatapahtuma järjestetään maanantaina 11.2.

Keravan tapahtuma on Tammisaaren tapaan 11.-12.2 ja iltatapahtuma perheille 11.2.

Porvoon tapahtuma puolestaan on kolmipäiväinen ja järjestetään 13.-15.2. Kaikille avoin iltatapahtuma on keskiviikkona 13.2.

Tammisaaren tapahtumasta vastaava Maria Ljunqvist odottaa tapahtumalta iloista tunnelmaa ja sitä että lapset pääsevät kokeilemaan heille entuudestaan tuntemattomampia lajeja.

”Lajeina meillä rasteilla on mäkihyppyä, laskettelua, ampumahiihtoa pallonheitolla sekä skicross. Lapsia on mukavasti tulossa, sillä 400 koululaista on osallistumassa päivän tapahtumiin. Kaikille vapaasta iltatapahtumasta en osaa sanoa osallistujamäärästä. Ainakin meidän oma hiihtokoulumme osallistuu, jossa on 30 henkeä, mutta toivon tietysti, että osallistujia tulee enemmän.”

Valmistelut Tammisaaressa ovat hyvässä vauhdissa ja apujoukkoja tapahtuman järjestämiseen on riittänyt.

”Täytyy vähän vielä rakentaa mäkihyppymäkeä, mutta kaikki alkaa olemaan selvää. Paljon on ihmisiä ollut auttamassa. Toivottavasti sää on hieno maanantaina ja tiistaina.”

”Odotan tapahtumaan paljon iloisia lapsia ja että he pääsevät kokeilemaan eri lajeja. Ehkä joku lapsista kiinnostuu niin paljon, että he tulisivat meidän toimintaamme mukaan. Monilla lapsilla ei ole omia suksia, joten moni voi olla ensimmäistä kertaa suksilla”, lopettaa Maria.