Hyppyrit innostivat koululaisia Lasten Lumipäivillä Savitaipaleella

Lasten Lumipäivät järjestettiin maanantaina ja tiistaina ensimmäistä kertaa Savitaipaleella. Päivisin Lumipäivien aktiviteetteihin tutustuivat paikalliset koululaiset ja lisäksi maanantai-iltana järjestettiin koko perheen avoin iltatapahtuma, jossa oli kaiken kaikkiaan reilut sata kävijää.

”Iltatapahtuma meni yllättävän hyvin. Etukäteen jännitin, että kuinka paljon porukkaa paikalle saapuu, kun monilla on tietenkin omia harrastuksia ja tämä on pieni pitäjä”, tapahtuman vastuuvetäjä Kirsi Sinkko iloitsee.

Kirpeää tuulen viimaa lukuun ottamatta myös sää suosi Savitaipaleen tapahtumaa ja rasteilla riitti innostuneita koululaisia. Erityisesti neljä erikokoista hyppyriä nousivat lasten supersuosioon, ja Sinkko uskoo, että hyppyreillä nähdään kävijöitä koko loppuviikon. Lisäksi rasteina oli mäenlaskua ilman hyppyriä, tarkkuuspiste, suksitekniikkaa, lumipelejä ja pujottelumäki.

”Hyppyrit innostivat lapset suksille aivan uudella tavalla. Muutenkin lapset olivat todella innoissaan ja yksi tyttö oli lähdön hetkellä jopa itku kurkussa, kun olisi halunnut vielä jäädä. Opettajilta tuli myös paljon kiitosta toimivasta tapahtumasta”, Sinkko kertoo tyytyväisenä.

Opettajien lisäksi myös järjestäjät olivat tapahtumaan tyytyväisiä ja Sinkko kertoo, että Savitaipale on ehdottomasti myös ensi vuonna mukana Lasten Lumipäivillä.

Ensi viikolla Lasten Lumipäivät -kiertue pysähtyy Vantaalla ja Asikkalassa. Koko kiertueaikataulun näet täältä.

 

Lasten Lumipäivät on Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä. Lasten Lumipäivät -kiertue tarjoaa innostavaa ja monipuolista lumiliikuntaa alakouluille koulupäivien aikana sekä lapsille ja perheille illalla perhetapahtumassa. Tapahtumia on yli 25:llä paikkakunnalla yhteensä noin 40. Kaudella 2016/17 Lumipäivät liikuttivat yli 10 000 lasta. www.lumilajitliikuttavat.fi

Videoita LUMISPORT TV (YouTube)

Seuraa Tuiskua some-kanavissa
#TUISKUSEIKKAILEE Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä #tuiskuseikkailee #lastenlumipäivät