Lasten Lumipäivät jatkuvat vauhdikkaasti pääkaupunkiseudulla

Vuosi 2019 alkaa Lasten Lumipäivien osalta vauhdikkaasti pääkaupunkiseudun kolmen tapahtuman kiertueella. Ensimmäisenä on vuorossa Vantaan Hiihtoseuran vetämä kolmipäiväinen tapahtuma Hakunilan Urheilupuistossa 8.-10. tammikuuta.

Seuraavalla viikolla Tuisku ja Lumipäivien muu karavaani siirtyvät Espoon puolelle Leppävaaran Urheilupuistoon, jossa Espoon Hiihtoseura liikuttaa lapsia ja perheitä 14.-15.1. Pääkaupunkiseudun Lumipäivät päättyvät 17.-18.1. Pakilan Vedon vetämään tapahtumaan Paloheinän ulkoilualueella, Helsingissä.

Paloheinän tapahtuman vastaava Eija Weck odottaa jo innolla Lumipäivien saapumista.

– Valmistelut ovat hyvässä vaiheessa, ja Paloheinässä tykitetään lunta parhaillaan stadionalueelle. Meillä on onneksi tulossa iso joukko talkoolaisia, mikä on loistava juttu.

Talkoolaisia Helsingissä tarvitaankin, sillä osallistujista ei tule olemaan pulaa. Koululaistapahtumat ovat käytännössä täynnä, ja torstaina 17.1. pidettävä iltatapahtuma on kerännyt etukäteen paljon kiinnostusta sosiaalisessa mediassa. Pakilan Vedolle Lumipäivät ovat erittäin tärkeä tapahtuma.

– Tämä on vuoden isoin tapahtuma meille. Koulujen kanssa on kiva tehdä yhteistyötä, Weck iloitsee.

Myös Espoossa ja Vantaalla koululaistapahtumat ovat lähes täynnä, ja iltatapahtumat keräävät varmasti väkeä paikalle. Vantaan iltatapahtuma pidetään keskiviikkona 9.1. ja Espoon vastaava maanantaina 14.1.

Lumipäivien sosiaalisen median kanavia seuraamalla pääset mukaan pääkaupunkiseudun Lumipäivien vauhdikkaaseen tunnelmaan.