Lasten Lumipäivät -kiertueen vuosi käynnistyy Lahdesta

Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä Lasten Lumipäivät -kiertue starttaa vauhdikkaan vuotensa Lahden tapahtumalla maanantaina ja tiistaina. Viime vuoden puolella kiertue vieraili jo Rukalla Ruka Nordicin maailmancupissa sekä Vierumäen Urheiluopistolla.

Lahdessa Karpalon kentällä järjestettävässä tapahtumassa lapset pääsevät innostumaan lumilajeista mäenlaskun ja mäkihypyn, suksicrossin, lumipelien ja tarkkuusammunnan parissa. Mukana ovat myös viime talvena kiertueella huippusuosion saavuttaneet ekoaseet.

”Lisäksi tarjolla on tietenkin myös Atrian grillimakkaraa, se on varmasti monelle lapselle mieleinen rasti”, Lahden tapahtuman vastuuvetäjä Eveliina Jussila nauraa.

Tapahtuman järjestävät Haaga-Helian ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat yhteistyössä Lahden Hiihtoseuran kanssa.

”Meillä on varmasti tulossa hieno tapahtuma. Toivottavasti myös sää suosii ja pääsemme toteuttamaan tapahtuman luonnonlumella”, Jussila sanoo.

Paikalliset koululaiset ovat tutustumassa Lasten Lumipäivät -alueeseen maanantaina ja tiistaina aamupäivällä. Poikkeuksellisesti Lahden tapahtuman yhteydessä ei järjestetä erillistä iltatapahtumaa, mutta Lasten Lumipäivät nähdään Lahdessa uudestaan maaliskuussa Salpausselän kilpailuiden yhteydessä.

Lahden tapahtuma:

8.–9.1.2018 (aamupäivät), Lahden Urheilukeskus (Karpalon kenttä)

Lahden Hiihtoseura ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulu

Katso koko kiertueaikataulu täältä.

 

Lasten Lumipäivät on Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä Lasten Lumipäivät -kiertue tarjoaa innostavaa ja monipuolista lumiliikuntaa alakouluille koulupäivien aikana sekä lapsille ja perheille illalla perhetapahtumassa. Tapahtumia on 25:lla paikkakunnalla yhteensä noin 40. Kaudella 2016/17 Lumipäivät liikuttivat yli 10 000 lasta. www.lumilajitliikuttavat.fi

Videoita LUMISPORT TV (YouTube)

Seuraa Tuiskua some-kanavissa
#TUISKUSEIKKAILEE Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä #tuiskuseikkailee #lastenlumipäivät