Lasten Lumipäivien loppukiri alkaa – ensi viikolla Espoo ja Vihti

Kevätaurinko paistaa ja Lasten Lumipäivien osalta ollaan päästy loppusuoralle. Viikolla 10 Lumipäiviä vietetään sekä Espoossa että Vihdissä.

Maaliskuun 2.-3. päivä Espoossa päästään nauttimaan lumilajien riemusta, kun Espoon Hiihtoseura järjestää Lasten Lumipäivät. Alkuperäisen suunnitelman mukaan tapahtumaa ei Leppävaaran urheilupuistossa voida järjestää vaikean lumitilanteen vuoksi, vaan se siirtyy Oittaan laduille. Sen johdosta myös iltatapahtuma on Espoossa peruttu.

”Olosuhteiden pakosta siirretään tapahtuma Oittaalle. Koska Oittaa on arki-iltaisin kovin ruuhkainen, emme järjestä iltatilaisuutta. Kelit kuitenkin näyttää pakastuvan, ja uskomme, että täyteen buukattu tapahtuma tulee olemaan osallistuvien koululaisten mieleen,” kertoo Espoon Hiihtoseuran Patrik Ehrnrooth.

Myös Vihdissä lumeton talvi on aiheuttanut harmaita hiuksia Lasten Lumipäivien järjestäjille. Alunperin kolmipäiväinen tapahtuma on valitettavasti jouduttu typistämään vain yhteen ja iltatapahtuma on myös Vihdissä peruttu. Torstaina 5.3. koululaisia liikutetaan kuitenkin sovelletusti niin sisä -kuin ulkorasteillakin. Tapahtuman järjestämisestä vastaa Vihdin Viesti ja Nummelan Tarmo.

Kuopion tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan sääolosuhteiden johdosta.

Lasten Lumipäivät, viikko 10

2.-3. Oittaan ladut, Espoo

5.3. Kuopanummen koulukeskus, Vihti

Lasten Lumipäivien kiertuekalenteri 2019-2020