Lasten Lumipäivien matka jatkuu Lapissa – myös Salpausselän kisoissa luvassa lumilajien riemua

Lasten Lumipäivien Lapin kiertue avattiin tällä viikolla Äkäslompolon Riemuliiterillä. Ensi viikolla lumiriemua on luvassa keskiviikkona Luostolla, Luosto Skin piha-alueella.

Lapland Hotelsin kanssa yhteistyössä toteutettavissa Lapin tapahtumissa osallistujat pääsevät testaamaan tuttuja Lumipäivien rasteja; lumipelejä, tarkkuusharjoitteita, mäenlaskua ja hyppäämistä. Tapahtumat on suunnattu Lapland Hotelsin asiakkaille.

”Meillä on upeat puitteet tapahtumalle Luostolla ja saamme varmasti mahtavat rastit rakennettua. Tilaa ja ohjaajia riittää, joten kaikki saavat varmasti hyvää opastusta”, tapahtuman toinen vastuuvetäjä, Lapin AMK:n liikunnanohjaajaopiskelija Nea Ikonen iloitsee.

Lumipäivien rastit sopivan kaikenikäisille lapsille ja niitä voidaan soveltaa jokaisen osaamisen mukaan. Tapahtumassa on tietenkin tarjolla myös makkaraa.

Tuisku ja Lumipäivät mukana myös Salpausselän kisoissa

Lasten Lumipäivät levittävät lumilajien iloista sanomaa ensi viikolla myös Salpausselän kilpailuissa, jotka järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2.–4.3. Lahdessa.

Karpalon alueella sijaitsevat Snowkidz Talvimaa ja Lasten Lumipäivät tarjoavat lapsille ja vanhemmille paljon yhteistä tekemistä. Paikalta löytyy Lumipäivien hauskoja rasteja, kuten lumifutista, lumisählyä ja ampumahiihtoa. Rohkeimmat voivat myös kokeilla taitojaan Karpalon pienimmästä K6-hyppyrimäestä ohjaajien avustuksella. Ohjauksesta pitävät huolen Pajulahden liikunnanohjaajaopiskelijat.

Menossa mukana on tietenkin myös Tuisku-maskotti sekä kahdeksan muuta lapsia innostavaa maskottia!

 

Luoston tapahtuma:

Keskiviikkona 28.2. kello 10–11.30 Luosto Skin piha-alue

Salpausselän kilpailujen Snowkidz Talvimaa & Lasten Lumipäivät:

Perjantaina 2.3. kello 10–18

Lauantaina 3.3. kello 10.30–18

Sunnuntaina 4.3. kello 9.30–18

Katso koko kiertueaikataulu täältä.

 

Lasten Lumipäivät on Suomen Hiihtoliiton, Suomen Ampumahiihtoliiton ja suomalaisten lumilajien seurojen järjestämä Lasten Lumipäivät -kiertue tarjoaa innostavaa ja monipuolista lumiliikuntaa alakouluille koulupäivien aikana sekä lapsille ja perheille illalla perhetapahtumassa. Tapahtumia on 25:lla paikkakunnalla yhteensä noin 40. Kaudella 2016/17 Lumipäivät liikuttivat yli 10 000 lasta. www.lumilajitliikuttavat.fi 

Videoita LUMISPORT TV (YouTube)

Seuraa Tuiskua some-kanavissa
#TUISKUSEIKKAILEE Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä #tuiskuseikkailee #lastenlumipäivät