Paraisten odotettu tapahtuma pyörähtää käyntiin ensi viikolla!

 

Maailman parhaana lasten lumitapahtumana palkittu Lasten Lumipäivät -kiertue pysähtyy ensi viikolla Paraisilla. Tapahtuma pidetään kaksipäiväisenä 2.-3.2 ja tapahtumapaikkana toimii Paraisten hiihtostadion. Paikkakunnalla saatiin tänäkin vuonna jännittää pitkään lumiolosuhteiden puolesta, mutta nyt voimme jopa varmuudella sanoa, että Lumipäivät tulevat olemaan todellakin lumiset! Viime vuonna Lumipäivät jäivät Paraisilla järjestämättä lumikadon vuoksi, joten tämän vuoden lumiryöppyä osataan paikkakunnalla arvostaa.

Paraisten koululaistapahtumaan on tullut kiitettävästi ilmoittautumisia, mitä ei voida pitää kovinkaan suurena yllätyksenä, sillä tapahtumaa osataan paikkakunnalla jo odottaa. Paraisilla on nimittäin järjestetty Lumipäivät useana vuonna menestyksekkäästi. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuu lähes 400 koululaista. Kouluja saapuu paikan päälle niin läheltä kuin kauempaakin, mikä kertoo tapahtuman suosiosta. Luvassa on siis kovaa vilskettä lumilajien parissa!

Paraisten tapahtuman järjestää perinteikäs hiihtoseura Pargas If Ski Team. Seuran tapahtumavastaava Annette Backholm odottaa tapahtumaa muiden paikallisten tapaan.

”Odotan innokkaita lapsia lumisiin maisemiin. Ei ole itsestään selvää, että meillä on lumiset olosuhteet. Ladut ovat hyvässä kunnossa ja lajia päästään kokeilemaan todella hienoissa puitteissa. On hienoa, että voimme järjestää tämän tapahtuman, koska lasten on todella tärkeä päästä ulos liikkumaan.”

Paraisten tapahtumassa tullaan ottamaan kaikki ilo irti, koska tapahtuman jälkeen kiertue lepää laakereillaan peräti viikon. Mikäli liikut paikkakunnalla, niin kannattaa mennä aistimaan riemukasta tapahtumatunnelmaa – turvallisen etäisyyden päästä, totta kai.