Sinustako seuraava Lasten Lumipäivien kiertuekoordinaattori? – Etsimme henkilöä vastaamaan Lasten Lumipäivät -kiertueesta

Sinustako seuraava Lasten Lumipäivien kiertuekoordinaattori? 

Suomen Hiihtoliitto etsii kaudelle 2019-2020 henkilöä vastaamaan Lasten Lumipäivät -kiertueesta. Työ sijoittuu osapäiväisenä ajalle 1.10.-30.11.2019 ja täysipäiväisenä ajalle 1.12.2019-31.3.2020.

Nautitko ulkoilmasta? Innostutko lasten liikuttamisesta? Oletko iloinen, ajokortillinen, valokuvaustaitoinen, et pelkää tarttua lumiporaan ja hallitset työt niin itsenäisesti kuin porukassa? Mikäli tunnistat itsesi, niin luehan loppuun!

Lasten Lumipäivät -kiertue liikuttaa päivisin koululaisia ja iltaisin perheitä. Lumipäivät -tapahtumat toteutetaan yhdessä eri paikkakuntien lumilajiseurojen kanssa. Kiertuekoordinaattorina toimit seurojen tukena ja apuna tapahtuman valmistelussa, toteuttamisessa ja raportoimisessa, kiertäen samalla tapahtumat kiertueautolla. Työ alkaa osapäiväisenä alkuvalmistelujen ja yksittäisten tapahtumien parissa ja muuttuu täysipäiväiseksi joulukuussa. Tämän jälkeen työ on erittäin liikkuvaa aina maaliskuun loppuun asti, sillä lähes joka viikko olet vähintään kahdella eri paikkakunnalla.

Työ tarjoaa sinulle paikan, jossa pääset seuraamaan seurojen arkea lähietäisyydeltä, toteuttamaan itseäsi, kehittämään valokuvaus-, videointi- ja esiintymistaitojasi, verkostoitumaan laajasti lumilajien parissa sekä mukavan ja innostavan työympäristön.

Sinustako siis seuraava Lasten Lumipäivien kiertuekoordinaattori?

Odotamme sinulta:
– liikunta-alan koulutusta
– pakettiauton ajotaitoa
– iloinen ja energinen asenne
– taito työskennellä sekä itsenäisesti että isommassa ryhmässä
– hyvät sosiaalisen median käyttötaidot
– hyvät valokuvaustaidot
– tapahtumaosaaminen

Plussana:
– ruotsin kielen taito
– tietämys lumilajeista (maastohiihto ja mäkihyppy)
– aikaisempaa kokemusta tapahtumien rakentamisesta, läpiviemisestä ja purkamisesta

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: rekry@hiihtoliitto.fi 16.8. mennessä.

Lisätietoja:
Sandra Sirén
+358 40 669 4462
sandra.siren@hiihtoliitto.fi